postkasseskilt

Skal du flytte sammen med kjæresten for første gang?

Skal du flytte sammen med kjæresten for første gang?

Når man skal flytte sammen er det utrolig mange fine og gøye ting man skal ta stilling til. Dørskilt og postkasseskilt er noen av de tingene.

Bestil et personlig postkasseskilt

Et nytt hjem betyr en ny start og kanskje særlig i 2020 med Covid-19 og alt annet som har skjedd, er en ny start og noe som føles som en ny mulighet, noe som føles ekstra godt og ekstra viktig. Det å bestille et postkasseskilt som er personlig for dere to, og kanskje katten, markerer et vittig skifte og en vittig ny start på noe sammen.

For selv om dette året har vært utfordrende på alle mulige måter er det likevel gode ting som har sneket seg inn og det å markere dem litt ekstra er derfor også ekstra viktig i år. Kanskje du ikke synes at et postkasseskilt er så viktig, og hvem vet om det er det eller ikke, men det er et symbol på en ny start og hvis du spør meg er 2020 så fult av nedturer at alle de tingen som markerer noe bra, viktige.

Velg designs selv

Det er så mange fine designs å velge mellom at det kommer til å være vanskelig å velge. Man kan velge noe helt enkelt eller noe som er litt mer personlig. Jeg vet med meg selv at jeg foretrekker noe som er litt mer enkelt, men det er mange som synes at noe litt mer gøy eller humoristisk er finere.

Det kommer helt an på personlighet og stil og det å kjenne seg selv og vite hva man liker og ønsker seg er det som er det viktige og det vet du helt sikkert fint selv,  enten det gjelder postkasseskilt eller hvilke gardiner og sofa du ønsker deg, eller noe helt annet.