led lysrør

Lyssett hjemmet ditt på helt riktig måte

Lyssett hjemmet ditt på helt riktig måte

editorial

Når du skal planlegge lys i hjemmet ditt, så er det faktisk lurt å tenke litt som om det er en forestilling på et teater: det skal lyssettes på helt riktig måte for å oppleves best mulig. Sånn er det nemlig også i hjemmet, og her får du noen gode tips til hvordan du skal tenke for å gjøre nettopp det. 

Lys har mye å si 

Det kan for eksempel være stor forskjell når det kommer til stemning om du velger for eksempel lysrør eller en glødepære. Derfor er det viktig at du tenker deg nøye om på hvilke behov du har. Hvis det for eksempel er et bad, så kan det være lurt å ha en type lys som minner mye om dagslys. Da får man nemlig det beste utgangspunktet når man for eksempel skal gjøre seg i stand om morgenen. Da er det nemlig litt enklere å se hvordan man rent faktisk ser ut i den virkelige verden. Hvis man for eksempel sminker seg i alt for svakt lys, kan man risikere å se noe oversminket ut når man kommer ut. 

Velg gode lyskilder

Når du skal velge hvilke lyskilder du vil ha i hjemmet, så skal du selvfølgelig tenke over hva som gir godt lys, men det er også lurt å ta stilling til hvor miljøvennlig lyspærene eller lysrørene er. Det kan nemlig ha mye å si både for miljøet og for økonomien. Hvis man for eksempel går for led lys, så får man en grønnere løsning, med lyspærer som varer mye lenger en tradisjonelle lyspærer, og som bruker mindre energi. Derfor er det mange som velger å gå over til led lys når de skal finne gode lyskilder i hjemmet. Man finner led lys i mange former, og så lysrør, så det er enkelt å finne en løsning som passer perfekt når man skal innrede med lys.