renskespett

Få bukt med steinete områder

Få bukt med steinete områder

I Norge har vi vill og vakker natur, og dette gjelder også hager og privateiendom. Det kan dog føles litt for vilt noen ganger, og da er det greit å vite hva man skal gjøre, når man skal få bukt med steinete områder. Det kan du lese mer om her. 

Bruk renskespett 

Når du skal få bukt med steinete områder, kan det være lurt å bruke renskespett. Det er laget i holdbar, men lett aluminium med stålspiss, og dermed får man både kombinert lav vekt med høy kraft og holdbarhet. Med renskespett kommer man langt når man skal renske fjell og rydde steinområder, og det kan vise seg å være et uvurderlig verktøy nettopp i denne prosessen. 

Det er nemlig fint med fjell og stein, men det kan bli litt for mye av det gode. Det mange dog ikke tenker over, er at områdene med lite grønt og mye stein, også kan innredes praktisk og brukes som en del av eiendommen. Det kan man for eksempel enkelt gjøre ved å rydde et fjellområde eller et berg, og innrede en koselig terrasse med platting. Det krever bare at man får ryddet området ordentlig først, og rensket fjellet med renskespett.

 

Planlegg området godt

Det er også veldig lurt å planlegge området godt når du skal få bukt med steinete området. Lag en designplan for hvordan det skal se ut, og en tidsplan for hvor lang tid det skal ta. Da er det mye lettere å forestille seg hvor man skal med prosjektet, og det er også lettere å finne ut av hva man kan gjøre selv, og hvor man kanskje skal få litt hjelp fra noen profesjonelle. Det er kanskje ikke så vanskelig som du tror, og når du er kommet godt i gang, så er det bare å kose seg med det fine, nye området.