låsesmed

Vet du nok om brannsikkerheten i borettslaget ditt?

Vet du nok om brannsikkerheten i borettslaget ditt?

Vet du nok om brannsikkerheten i borettslaget ditt?

Hvis du bor i et borettslag eller sameie er sikkerheten noe du bør tenke ekstra godt over. En del av sikkerhet mange ikke tenker på når det kommer til å få hjelp av en låsesmed er brannsikkerhet. Det å få hjelp fra en profesjonell er veldig smart, for man skal føle seg trygg hjemme og i forhold til brann er det mange ting man kan gjøre for å føle seg ekstra trygg.

Det å stole på hverandre er virkelig alfa og omega når man bor i et borettslag og det kan være vanskelig å ta det for god fisk at alle i borettslaget eller sameiet har orden på ting når det kommer til brannvern. 

En felles strategi 

Det å få løpende input fra fagpersoner, som kan gjøre en vurdering av eiendommen og eventuelle farer som man skal være ekstra oppmerksomme, på er akkurat det man har behov for når man har ansvar i et borettslag eller sameie. De kan hjelpe borettslaget med å bygge opp en felles strategi for hvilken utstyr alle skal ha, og hvordan man best mulig utnytter mulighetene i eiendommen til å sikre mot brann og behandle brannen hvis den oppstår. 

Fagpersoner vet best

Jeg vet ikke hvem det var jeg forestilte meg veiledet og installerte ting som hadde med brannvern å gjøre, men en låsesmed er kanskje ikke akkurat det jeg hadde forestilt meg. Men det er utrolig praktisk, for når man som borettslag har en serviceavtale får man veiledning om det også. Du kan se hva man kan få hjelp med på https://www.norlaas.no/ og det er seriøst så mange flere ting enn jeg tenkte at det var. Veldig gøy og veldig praktisk, særlig når man har ansvar på vegne av borettslaget! For ingen gidder å bruke mer tid på det enn absolutt nødvendig. Ikke jeg gvertfall.