Hårfjerning

Velvære i en travel hverdag

Velvære i en travel hverdag

Det er mange ting man kan gjøre selv for å få litt mer velvære i en travel hverdag. Det er dog lurt å tenke litt over hva man kan gjøre for å sette det i system. Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan få litt mer luksus i hverdagen. 

Månedlig skjønnhetskalender

Hårfjerning

Det er alltid lurt å ha en god rutine når det kommer til velvære og skjønnhet. De fleste sørger for å ha en hudpleierutine som de mer eller mindre følger, en rutine for hårvask og sminke. Det er mange rutiner vi har som vi kanskje ikke nødvendigvis tenker over, men for å maksimalisere velvære-effekten, kan det være lurt å sette rutinene i system.

Det kan for eksempel være gjennom å lage en månedlig skjønnhetskalender, der man kan krysse av for rutiner som hudpleie, maske og lignende. Det gjør at det er lett å se når man har gjort hva. Da kan man også skrive inn ting som hårfjerning, frisør, vipper og bryn og andre lignende avtaler. Da er det lett å huske når man for eksempel har gjort det sist, og man får bedre oversikt over de månedlige rutinene. 

En overkommelig hudpleierutine

Det er også en god ide å sørge for å ha en overkommelig hudpleierutine, og her er kalenderen også nyttig. Det er jo sånn at ikke alt skal gjøres hver eneste dag, og man bør sørge for å skrive inn ting som retinol og andre type behandlinger som ikke ndøvendigvis brukes daglig i kalenderen. Da er det lettere å holde øye med når man har brukt hva for best effekt, og ikke bare bruke det helt tilfeldig. Skriv inn den ukentlige hårvasken, og sørg for å ha en rutine du rent faktisk klarer å overholde. Det er jo ikke sånn at man behøver en lang rutine.