taktekking

Vedlikehold eller tekking av tak

Vedlikehold eller tekking av tak

Uansett om du nettopp har kjøpt nytt hus eller om du har bodd i samme hus gjennom mange år, så er takets tilstand noe som bekymrer de fleste huseiere. Og det er ikke helt uten grunn, for utskifting av taket er sjeldent billig eller enkelt, og derfor er to gode råd:

1) Gjør jobben ordentlig fra start, når du får nytt tak.

2) Sørg for løpende reparasjon og vedlikehold for å forlenge levetiden.

Vedlikehold og rehabilitering av tak

Man sier som regel at det lønner seg å forebygge, og det samme gjelder for tak. Det er både enklere og billigere å sørge for regelmæssig vedlikehold av tak enn plutselig å måtte skifte ut deler av eller hele taket på grunn av skader som du ellers kunne unngått.

Regelmessig vedlikeholdsarbeid kan inkludere flere forskjellige ting og kan bidra til et flottere og sunnere tak samt en lengre levetid. Det kan være smart å få profesjonelle fagfolk til å sørge for inspeksjon av taket, fordi de da kan utføre eventuelt nødvendige reparasjoner og vedlikehold på samme tid. 

Noen ganger kan det være nødvendig med mindre rehabilitering som reparasjoner, utskifting av isolasjon, etterisolering eller omtekking. Det er en god investering for deg og taket ditt. 

Profesjonell taktekking 

taktekking

Det kan også være at du får behov for taktekking, enten på eksisterende bygninger eller nybygg. Ved bygninger som parkeringsdekker og terasser vil min vanligvis anvende flate tak, og her er Uni Tak spesialister. De utfører tekking på plate tak og membraner, og her kan de håndtere både små og store oppdrag. Det kan både være for private i eget hjem, eller for næringsdrivende i forskjellige sammenheng.

Trenger du taktekking av flate tak eller har du vedlikeholdsarbeid, da kan du ta kontakt til Uni Tak som kan hjelpe deg i mål med oppgaven på en profesjonell, effektiv og trygg måte.