fedex norge

Send med FedEx i Norge

Send med FedEx i Norge

Du har sikkert hørt om FedEx – hvis ikke ved at du selv har brukt de, så hvert fall i film eller serier. FedEx er nemlig blant verdens største og mest kjente forsendelsestjenester, som leverer pakker over hele verden. Og visste du at FedEx også har en avdeling i Norge, som kan klare din neste forsendelse? Det amerikanske selskapet er nemlig så stort at det dekker over 200 land og områder over hele verden, og derfor gir det altså mulighet til å sende fra Norge og ut til stort sett alle steder omkring i verden. Opplagt for deg som sender til utlandet med din bedrift, eller hvis du skal sende en privat pakke til familie eller venner i utlandet.

Hos FedEx Norge er du sikker på en høy kvalitet på både kundeservice og tjenester. De vekter nøyaktighet, god kundeservice og sikkerhet helt i topp for alle kunder. Derfor kan du trygt sende pakker med dem og vite at din forsendelse blir godt håndtert.

Hvis du vil sende en pakke med FedEx Norge, da kan du med fordel sjekke prisen på forhånd. Hos Billigpakke.no kan du velge type, størrelse og vekt av pakken samt angi hvor du vil sende den fra og til, og så får du frem prisen for din forsendelse. På den måte kan du sammenligne dette med andre tilbud hvis du ønsker det, slik at du kan finne den beste og billigste løsningen for deg. Du kan også se hvor det er mulig å sende pakken til, samt få andre informasjoner om forsendelsen, som for eksempel hvor lang tid det tar. Da har du et godt overblikk over din forsendelse, og du er bedre forberedt før du velger hvem som skal sende din pakke. Det er raskt, enkelt og helt gratis å anvende denne metoden, og det kan spare deg for mye tid og penger.