praksis sykepleie

Praksis som sykepleier i utlandet

Praksis som sykepleier i utlandet

Å være sykepleier er en utrolig spennende og allsidig jobb som inkluderer mange ulike oppgaver innen helsefaget. Veldig mange unge i dag drømmer om en karriere innenfor helseområdet, og her er sykepleier uten tvil en av de populære jobb. 

Vurderer du en karriere som sykepleier og vil se hvordan hverdagen er i virkeligheten? Da kan du få en unik innsikt i dette gjennom et forløp med TryMedics. Slik kan du bli klokere på om en fremtidig på sykehus er det riktige valget for deg.

Praksis i utlandet med andre unge

Hvis du velger å ta praksis sykepleie med Try Medics, da får du en reise med andre unge som har samme interesser og drømmer som deg. Dere vil dele en hverdag på en av de sykehus som selskapet har samarbeid med i utlandet. Her blir du koblet opp med en relevant mentor, som du vil følge på deres arbeidsdag. Din mentor blir selvfølgelig en innenfor ditt interesseområde.

Din praksis vil primært bestå av observasjon, men også forklaring og undervisning fra de mentorer som du følger. Det gir deg en enestående mulighet til å få en innsikt i hverdagen som sykepleier, få masse ny læring og viten, og samtidig utvikle deg utrolig mye på det personlige området. 

Et helsevesen i U-land

Når du reiser med Try Medics får du et opphold enten i Uganda eller Zanzibar, og her er helsevesenet noe helt annerledes enn vi kjenner i Norge. Det gjelder både for de pasienter og sykdommer som man møter, men også for metoder og prosedyrer. Derfor får du en unik innsikt i et annerledes helsevesen, men lærer fortsatt utrolig mye som er relevant å ha med seg hjem på norske sykehus.

Samtidig får du muligheten til å reise til en spennende destinasjon der det er masse opplevelser innen kultur, natur og mye mer.