starthjelp booster

Nødstartere til starthjelp

Nødstartere til starthjelp

Det er aldri gøy å ha problemer med bilen, og mange er ikke forberedt på hva de skal gjøre hvis bilen plutselig ikke kan kjøre mer. En av de mer vanlige årsaker til dette kan være bilens batteri, og her kan det altså være ganske enkelt og raskt å løse problemet – dersom du har det riktige utstyret. Med en nødstarter kan du nemlig sørge for å kunne nødstarte din egen eller andres bil hvis behovet oppstår. Det er et må-ha utstyr i alle biler, fordi det kan hjelpe deg til å unngå veldig ubehagelige situasjoner.

I dag har man utviklet veldig moderne nødstartere, og disse nye varianter sørger for at du ikke lenger trenger å dra rundt på de store, tunge nødstartere som vi kjente fra tidligere. Disse kan anvendes til både små og store biler, uansett om det er diesel eller bensin, samt til andre kjøretøy som båter, lastebiler, motorsykkel, snøscooter og mye mer. Så lenge de anvender 12V batteri, så er den anvendelig.

Hos Batterionline.no finner du de nye NOCO Genius Boosterne, som er nødstartere fra den nye generasjonen. De er kompakte, svært kraftfulle og ikke minst trygge å anvende. Disse nødstartere er nemlig produsert med den patenterte «Ultrasafe»-teknologien, som betyr at den er beskyttet mot gnist og omvendt polaritet. Dette gjør det til en trygg og sikker opplevelse for alle, og selv for den uerfarne bruker er det enkelt og trygt å anvende.

Har du med den en NOCO Genius Boost, da er du alltid forberedt til å kunne gi starthjelp. De er utstyrt med en rekke smarte egenskaper som gjør at de kan brukes til mer enn bare starthjelp, og de veldig allsidige nødstartere er derfor utrolig allsidige. En absolutt må-ha i bilen hvis du alltid vil føle deg trygg og forberedt hvis uhellet skulle skje.