Kinetic sand

Morsomme leker med kinetic sand

Morsomme leker med kinetic sand

Det er mange måter man kan leke, bygge og kose seg på uten å måtte gå ut. Det kan fort bli sølete å skulle gå ut med små barn. I tillegg til det at det ofte blir et stort på- og avkledningsprosjekt, så kan det være både kaldt og grisete. Her skal vi se litt nærmere på hvordan man kan leke og kose seg med morsomme byggeprosjekter inne. 

Bygg sandslott inne 

Kinetic sand er perfekt for å bygge sandslott og andre former med sand inne. Det som er så spesielt med denne type sanden, er at den er våt og lett å forme, men den griser ikke. Det er også en sandtype man kan ha i mange år, uten at den endrer konsistens. Dette er perfekt hvis man vil leke med former og bygge verdener. Det er med andre ord en type leke som setter fantasien i gang, og lar en skape helt egne universer. Det er også en type leke som er svært sanselig, og setter i gang både motorikk og sanseapparat. Derfor er det perfekt for deg som vil at barnet skal få læringsutbytte av leken, samtidig som det er gøy. Og så slipper man alt sølet og griset som ofte hører med når man skal leke i sanden. 

Lek med klosser 

En annen morsom byggelek som er svært populær, er å leke med klosser. Når man leker med klosser, kan man også stable sammen en hel verden, og det er gøy at det kan bli noe helt nytt hver gang. Det er også grunnen til at forholdsvis enkle leker som sand og klosser fremdeles er så populære den dag i dag – det er nemlig mulig å leke seg til nye universer og finne på nye ting hver gang, det er altså leker med uendelige muligheter for å finne på morsomme leker.