Kryptovaluta

Kryptovalutaer fordi det er ganske lett å lage sin egen kryptovaluta. Du trenger kun å finne på noe smart for deretter å lage valutaen i Ethereum. Kryptovalutaen Ethereum er laget på en slik måte at andre kan bruke Ethereum sitt system og teknologi til å ganske enkelt og greit lage en valuta som kan brukes. Kryptovaluta er også ganske sikkert. Dette er en av styrkene til de forskjellige valutaene. Om du trenger å sette opp din egen eller ønsker å kjøpe eller selge en allerede etablert valuta, som Bitcoin, er det helt sikkert å gjøre dette.

Sikkerhet i kryptovaluta

Sikkerhet er helt nødvendig for at du og andre brukere har tillitt til noe som helst. Tenk deg bare hvor få som hadde brukt et bankkort om de ikke visste at ingen andre kan ta penger fra dette kortet eller at du kunne miste penger sånn helt uten videre. Tillitt er grunnen til at dagens banksystem fortsatt brukes, selv om mange ikke har så veldig stor tillitt til bankene fordi de ofte gjør ting som setter oss og vår egen økonomi i fare. Ser vi på den siste bankkrisen så ser vi at bankene var så grådige at de solgte huslån pakket inn på en måte at nesten ingen visste hvordan huslånene som ble solgt faktisk var. Det viste seg at mange av disse lånene var ganske dårlige, som betyr at folk ikke betalte på disse lånene og at ingen fikk inn de pengene på produktene som ble lovet.

Kjøpe Bitcoin

Når du tenker og ser på hvordan du kan best mulig passe på dine penger er det viktig at du tenker på hvordan du plasserer dem. Putter du penger i madrassen er det ganske sikkert helt frem til huset ditt brenner ned. Liker du at pengene dine sitter et annet sted, som i en bank, er de også veldig sikre der helt til din bank går konkurs og du plutselig har tapt alle dine spare penger. Plasserer du dine penger i Bitcoin er det kun deg det står på. Du kan lagre dine Bitcoin på din egen maskin og du kan også ta en backup slik at de ligger i en sky. Da er det ingen som kan få tak i dem fordi de ligger på et sted som ingen kan ta dem.

Bitcoin er internett sitt gull fordi det er en ganske sikker investering. Skal du kjøpe Bitcoin i dag så vil du kjøpe dem for en verdi. Ingen vet hva denne verdien er om noen år, men sannsynligheten for at dine kjøpte Bitcoin har verdt mer er ganske stor. Se bare på utviklingen i gullprisen over de siste 50 årene. Tenk deg hvordan utviklingen av Bitcoin kan være om den sitter i 50 år? Da begynner det plutselig bli veldig interessant å kjøpe sine første Bitcoin. Kjøp i dag og tenk smart på hvordan du vil holde på disse.