tannlege

Har du akkurat flyttet til Trondheim?

Har du akkurat flyttet til Trondheim?

Har du akkurat flyttet til Trondheim?

Når man flytter er det mange ting man skal tenke på. Du skal flytte adresse, skole, barnehage, jobb, ordne flyttebil, pakke ned, pakke ut, innrede, finne nye matbutikker, nye cafeer, nye alt egentlig. Ny lege og tannlege er også ting som er viktige, men hvor begynner man?

Da vi flyttet til Trondheim fikk vi anbefalt å sjekke ut https://valentinlysttannlegekontor.no/ fordi de skulle ha gode tannleger og korte ventetider. Så noe av det første jeg gjorde var å booke inn de to årlige tidene våre til tannrens og få dem til å overføre filene fra den gamle tannlegen sånn at alt var klart. Hadde jeg tenkt over at det var viktig? Nei, men er veldig glad for at vi gjorde det!

Ny tannlege er like viktig som ny lege

Mange tenker automatisk på å få seg ny lege når man flytter. Det er liksom viktig. Men det å få ny tannlege er noe mange ikke tenker over før de virkelig trenger det og det er ikke da man orker å drive med å lete etter en ny tannlege. Det kan være litt skummelt å få seg ny tannlege, men det er bare å hoppe i det. Fortell hvordan du har det, så kan de hjelpe deg med noe av angsten.

Ikke hopp over tannrens

Når man flytter og ikke har neste avtale i kalenderen med tannpleieren sin er det veldig lett å la ting skli ut og det blir ikke bare en, men flere tannrens man plutselig har hoppet over. Da kan det rekke å utvikle seg ting man ikke ønsker seg, så det er bra å bare få ordnet det med en gang man flytter sånn at man har det i kalenderen med en gang man har flyttet og vet når neste gang er. Finn en ny tannlege nå så du ikke trenger å gripe inn mer senere.