vegdekor

Forny hjemmet på en budsjettvennlig måte

Forny hjemmet på en budsjettvennlig måte

Vil du gi hjemmet ditt en make-over uten å bruke en formue på oppussing, nye møbler osv.? Da er det faktisk mye du kan gjøre. Her får du en budsjettvennlig løsning til hvordan du kan gi hjemmet nytt liv.

Bruk gamle ting på en ny måte

Jo mindre du må kjøpe, jo billigere blir det – det kan alle bli enige om. Derfor bør du se i huset om du har ting som kan brukes andre steder og få nytt liv. Det kan for eksempel være møbler som stoler og skap, men det kan også være mindre gjenstander som vaser og pyntegjenstander.

Du kan også velge å gi møblene dine en make-over. Ta bare dine skap og hyller som eksempel. Disse kan males i nye farger, de kan slipes og behandles (hvis de er av tre), du kan skifte ut grep og fronter osv. På den måten kan du få helt nye møbler uten egentlig å skifte de ut. 

Veggdekor kan gjøre forskjellen

Veggene har en utrolig stor betydning når vi snakker om hjemmets utseende. Derfor er det viktig å huske på dem, når du vil forny hjemmet ditt. Det kan gjøre en veldig stor forskjell å male veggen i en ny farge, eller bruke fototapet på én eller to vegger i for eksempel stue eller soverom. Du vil oppleve at hele rommet endrer seg, får nye dimensjoner og et helt annet uttrykk.

Veggdekor i form av plakater, wallstickers og lignende er også et opplagt valg. De kan brukes i alle rom – rett fra kjøkken, bad og entré til stue, soverom og barnerom. Her er det uendelige muligheter for hvordan du kan bruke veggdekor i hjemmet, og du kan med fordel kombinere flere typer dekorasjoner for et spennende uttrykk.

Det er ganske billig å kjøpe, og det kan virkelig endre på hvordan du oppfatter hjemmet ditt.