Underlag til kontorstoler

Få styr på hjemmekontoret

Få styr på hjemmekontoret

editorial

Det blir mer og mer vanlig å jobbe hjemme, men det er mange som ikke har oppgradert hjemmekontoret til den standarden det bør ha for at man skal bruke det i det omfanget man rent faktisk gjør. Her skal vi se litt nærmere på noen smarte oppgraderinger du kan gjøre for å få hjemmekontoret i optimal form. 

Forebygg problemer

Når man har hjemmekontor, er det svært viktig at man sørger for å fokusere på at man sitter riktig, så man ikke får problemer med kroppen på grunn av dårlig arbeidsstilling. Når det kommer til hjemmekontoret, er det nemlig mange som tar til takke med halvveisløsninger, men her kan det være en god ide å investere litt ekstra.

Det er for eksempel en svært god ide å investere i et heve/senke-bord, så man kan stå eller sitte som man ønsker, og enkelt justere arbeidsbordet til riktig høyde. Dette er svært populært på arbeidsplasser der man sitter på kontor, og derfor er det også noe man med fordel kan ta med seg på hjemmekontoret.

Underlag til kontorstoler

Det er også svært viktig at man finner en ergonomisk god kontorstol, så man sitter godt og riktig når man arbeider. Det er også vesentlig at man har riktig underlag. Underlag til kontorstoler skåner gulvet og gir en mer glidende følelse. 

Gjør det koselig! 

Det er selvfølgelig også relevant at man gjør det litt koselig på hjemmekontoret. Det er jo ikke noe hyggelig å sitte og jobbe i et miljø der man ikke trives. Hva med å ha en avtale med seg selv om å kjøpe blomster hver uke? En ny bukett som gir en deilig duft og en frisk følelse. Det er også viktig å ha pene lamper, og godt lys. Og man kan kanskje med fordel investere i kontorrekvisita som hører sammen og kanskje noen deilige duftlys?