lamineringsmaskin

Bruk lamineringsmaskinen riktig

Bruk lamineringsmaskinen riktig

En lamineringsmaskin er midt i blinken om du skal laminere papir eller papp. Dette er ypperlig om du skal lage visittkort eller plakater. Du får lamineringsmaskiner i ulike prisklasser. Du kan derfor oppleve å få ulik kvalitet på laminering alt etter hvilken lamineringsmaskin du benytter.

Du kan normalt begynne å laminere kun noen få minutter etter at du har slått på lamineringsmaskinen. Før du anskaffer deg en lamineringsmaskin bør du sjekke priser i forhold til det bruksområdet som du ønsker å bruke den til. Hvis du skal buke den til hjemmebruk holder det fint med lamineringsmaskin a4.  

Med denne kan du laminere ark opp til størrelsen A4. Du bestemmer derfor størrelsen på laminering selv. Dersom du er på jakt etter en maskin som skal brukes til dine små prosjekter på hjemmekontoret, fungerer denne utmerket. Du finner en lamineringsmaskin som passer til kontoret eller ditt hjemmekontor i alle størrelser.

Lamineringsark og lommer

Hvilke type lamineringsark som passer best til dine lamineringsprosjekt bestemmes ut fra hvilken lamineringsmaskin du benytter. Lamineringsarkene er inndelt i ulike tykkelser for at du skal oppnå det resultatet som du ønsker. Dersom du ønsker å beskytte arkene dine med plast vil en laminering være et godt alternativ.

I tillegg kan du laminere visittkort, flyere, ID-kort, og annet materiale i papp og papir som du ønsker å beskytte. Plastarkene er gjennomsiktige for at bildet på papiret skal komme tydelig frem. Det du laminerer vil i etterkant tåle både vann og fukt uten at papiret eller pappen blir ødelagt.

Dersom du skal laminere vil du komme langt med en brukervennlig og stilfull lamineringsmaskin. Det finnes mange ulike modeller i det norske markedet Du kan derfor basere deg på egenproduksjon av plakater og visittkort som garantert faller i smak hos dine samarbeidspartnere. Lamineringen skal gå problemfritt, og samtidig gi deg et utmerket resultat som du kan leve med.